Vår skola

Pojkar spelar fotboll Foto: Maria Ljunggren

Ribbybergsskolan är en F–6 skola i Västerhaninge. Skolan har en fin omgivning med skog och natur. Här går 501 elever.

Skolans vision är att tillsammans når vi målet. Vi har ett fortlöpande arbete kring vår värdegrunds grundpelare: visa hänsyn och var omtänksam, visa respekt mot dig själv och andra och var rädd om vår skola. Vi anordnar bland annat fadderdagar, där elever i olika åldrar tillsammans aktiverar sig på olika sätt.

Här kan du titta på en digital version av Öppet hus inför skolvalet 2021/2022 som är öppet mellan den 1-21 februari 2021

Kontakt för den här sidan: ribbybergsskolan@haninge.se

Senast uppdaterad: 17 februari 2021