Aktuellt

• Välkommen till föreläsningen: Droghandboken – Tips och trix som rustar dig som förälder med kunskap om barn och droger

3 juni 2021

Varför är tonåringar som de är och varför gör de som de gör? Det är inte alltid lätt att vara förälder. Föräldraskapet väcker många frågor. Varför gör barn och unga som de gör och vad kan jag som förälder göra för att skapa en varm och kärleksfull relation?

• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Haninge satsar på större och modernare skolor i Handen

17 maj 2021

Haninge växer och för att möta det ökande antalet elever kommer Söderbymalmsskolan i Handen flytta in i nya lokaler i Riksäpplet intill Rudans grönområden. Flytten sker i sommar och skolan öppnar igen efter sommarlovet. Skolans gamla lokaler kommer att nyttjas tillfälligt av Runstensskolan i Handen, som också ska växa på sikt och få en ny skolbyggnad.

• Skolavslutningar, baler och andra aktiviteter för grundskolan

3 maj 2021

Nu kommer sommaren i storkliv, äntligen är det dags att sparka av oss skorna, öppna dörren och släppa in vårsolen och planera för en sommar med tid för varandra. Det har varit ett utmanande år för oss alla, men vi har gjort det tillsammans. Långt där borta ser vi ljuset i tunneln och ser fram emot en höst som är lite mer som vi önskar den. Men innan dess kommer sommaravslutningar och andra aktiviteter där vi behöver vara fortsatt försiktiga.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7-9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7 - 9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Se våra filmer om Ribbybergsskolan

17 februari 2021

Missa inte våra filmer om Ribbybergsskolan och filmen om våra förskoleklasser. Titta gärna på filmerna inför skolval 2021/2022 som är öppet mellan den 1-21 februari.

• Fortsatt flexibel skolgång på Ribbybergsskolan

26 november 2020

För att säkra en långsiktig kvalité i undervisningen fortsätter Ribbybergsskolan med flexibel skolgång. Detta innebär att distansutbildning kommer att ges efter klockan 13.00 för samtliga elever i årskurs F–8. Beslutet om fortsatt distansundervisning gäller från den 26 november till och med den 17 december.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}